Malkočević: Pred nama je još dosta posla

Selektor kadetske reprezentacije BiH

Malkočević: Pred nama je još dosta posla

D. Rakanović

Selektor kadetske reprezentacije BiH Sakib Malkočević nije bio zadovoljan nakon današnje prijateljske utakmice protiv Azerbejdžana. 

Naši kadeti su danas u Zenici odigrali protiv Azerbejžana nerješeno bez golova (0:0).

"Nisam zadovoljan kako smo danas odigrali, naročito u prvom poluvremenu gdje su gosti bili hitriji i opasniji. U drugom poluvremenu smo igrali nešto bolje, ali to je daleko od onoga što očekujemo. Probaćemo u drugoj utakmici da popravimo neke stvari. Pobjeda bi nam došla dobro zbog samopouzdanja. Nažalost, osjeti se da nismo proveli mnogo vremena sa ovom generacijom i pred nama je još dosta posla“, rekao je Malkočević. 

Reprezentativac Stefan Šavija je istakao da će naši kadeti morati poraditi na realizaciji.

"U drugom poluvremenu smo se više trudili i mislim da smo bili bolji u tom dijelu. Šteta što nismo postigli pogodak. Moraćemo da popravimo realizaciju i potrudimo se da u srijedu ostvarimo pobjedu“, rekao je Šavija. 

Drugi meč ove selekcije će odigrati u srijedu, 16. avgusta u 10:00 sati u zeničkom Trening kampu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi