Mallorca bolja od Betisa

Španski Kup kralja

Mallorca bolja od Betisa

U dva večeras odigrana susreta španskog fudbalskog Kupa kralja, Mallorca je na svom terenu sa 1:0 bila bolja od Betisa, dok su Athletic Bilbao i Gijon remizali 0:0

Mallorca je došla do zaslužene pobjede nad Betisom golom Keite u 65. minuti susreta. Ekipa sa ostrva je dominirala veći dio susreta, ali su fudbaleri Betisa, sem u 65. minuti, jako dobro čuvali svoju mrežu.

Drugi večerašnji susret Kupa kralja odigran je na San Mames stadionu u prijestolnici Baskije, Bilbao. Domaći fudbaleri Athletica i Sportinga iz Gijona odigrali su neriješeno, bez golova.

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti