Mallorca sa igračem manje do pobjede

Atletico poražen

Mallorca sa igračem manje do pobjede

Sve zanimljivo u ovom susretu dešavalo se u drugih 45 minuta igre. Mallorca je došla u prednost u drugoj minuti drugog poluvremena, kada je svoju mrežu zatresao Atleticov Diego Godin. 

Domaći su povisli rezultat samo dvije minuta kasnije, kada je precizan bio Manuel Pereira. Jorgandžije su imale priliku da smanje u 54. minuti, ali je Radamel Falcao promašio najstrožiju kaznu.

 

Ramsi je u 53. minuti zaradio crveni karton, pa je Mallorca do kraja susreta igrala sa igračem manje.

 

Ipak, kolumbijski reprezentativac se iskupio osam minuta kasnije kada je uspio smanjiti na 1:2. Međutim, to nije bilo dovoljno, pa je pun plijen ostao u Mallorci.

 

 

Potražite više informacija na temu La Liga:

 

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti