Malo ko je u Barceloni dočekan kao Dani Alves

Vratio se na Nou Camp

Malo ko je u Barceloni dočekan kao Dani Alves

Endin Čaušević

Juventus večeras igra na Nou Campu protiv Barcelone revanš utakmicu četvrtfinala Lige prvaka.

Juve je prvi meč dobio sa 3:0 prije sedam dana, te sa velikom prednošću ulazi u večerašnji meč. Utakmica na Nou Campu bit će u znaku Danija Alvesa koji se nakon skoro godinu dana ponovo vraća u voljeni klub.

Alves je prošlog ljeta napustio Barcelonu i karijeru je nastavio u Juventusu, ali nije zaboravio odakle dolazi. Brazilac je pokazo veliko poštovanje prema Barceloni iako nije baš na lijep način napustio katalonski klub.

Također, navijači i osloblje Barce su se potrudili da Alves bude dočekan kao kralj. Malo je igrača koji su ovako dočekani na Nou Campu nakon što su napustili Barcelonu. Zadnji je bio Ronaldinho.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti