Malo sreće i za Bastiana Schweinsteigera

Zaigrat će u Evropi

Malo sreće i za Bastiana Schweinsteigera

Edmir Škorić

Iskusni njemački nogometaš Bastian Schweinsteiger sada ima povjerenje Josea Mourinha.

Jedno vrijeme se mislilo kako će Schweinsteiger otići iz Manchester Uniteda jer mu Mourinho ne daje šansu da igra, ali u posljednje vrijeme Nijemac nije nesretan i nema naznaka da bi mogao da ode.

Njemu je Mourinho obećao da će više igrati, dao mu je šansu u mečevima Liga kupa, a računa na Nijemca i za mečeve u Evropskoj ligi.

"Bastian je ostao u Manchester Unitedu kada smo igrali protiv Hull Cityja u iga kupu, pa je normalno da bude u momčadi za Evropu", rekao je Mourinho.

Potražite više informacija na temu Premier league:

United će sljedećeg mjeseca u nokaut fazi Evropske lige odmjeriti snage sa St. Etienneom i tu bi nekadašnji veznjak Bayerna trebao da dobije priliku. Ove sezone Schweinsteiger je igrao protiv West Hama u Liga kupu i protiv Readinga u FA Kupu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti