Maloča: Zec je neugodniji od Mandžukića

Uoči finala Kupa Hrvatske

Maloča: Zec je neugodniji od Mandžukića

Adnan Beganović

Prvi finalni susret hrvatskog fudbalskog Kupa Hrvatske sutra će na Poljudu odigrati domaći Hajduk i Šibenik, a stoperi splitske momčadi ponajviše se pribojavaju bh. reprezentativca Ermina Zeca.

"Neugodan je Zec, brzo se kreće i stvara puno problema. Ali, pokazali smo na Šubićevcu da se Zeca može kvalitetno zaustaviti. Ponovit ćemo to u srijedu na Poljudu, Zec nam ne smije pobjeći", rekao je za zagrebačke Sportske novosti stoper Hajduka Mario Maloča i dodao:

"Meni lično mnogo je teže čuvati Zeca od Mandžukića, odnosno, čak bih se usudio reći da je Zec najneugodniji napadač kojeg sam čuvao u HNL-u. Nije uzaludan interes mnogih klubova za njegovim angažmanom, jer je zaista pravi napadač."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti