Nova titula za sarajevsku ekipu

Malonogmetaši Centra su bučno proslavili osvajanje titule

O. Lekić

Malonogometni klub Centar Sarajevo odbranio je titulu prvaka Bosne i Hercegovine, a nakon velike pobjede nad ekipom Mostar SG Staklorad malonogometaši sarajevskog kluba se malo pustili i proslavili su osvajanje novog naslova.

U odlučujućoj utakmici za prvaka Bosne i Hercegovine Centar je nadigrao ekipu iz Mostara, koja je prva stigla do prednosti. No, nakon toga domaći su bili mnogo bolji i na kraju su zasluženo slavili rezultatom 5:2.

Nakon utakmice malonogometašima sarajevske ekipe su uručene zlatne medalje i pehar, a kako su proslavili osvajanje novog naslova pogledajte u video prilogu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi