Mamić danas napušta Dinamo?

Mamić danas napušta Dinamo?

Adnan Beganović

Nakon prve polufinalne utakmice hrvatskog kupa i sigurne pobjede Dinama nad gradskim rivalom, izvršni dopredsjednik "modrih" i stvarni gazda kluba, Zdravko Mamić, najavio je da danas nakon sastanka upravnog odbora definitivno odlazi iz kluba. 

Iako je popularni "Maminjo" već najavljivao odlazak iz Dinama, ćini se da je ovaj put odluka definitivna.

Kako prenose zagrebačke Sportske novosti, Zdravko Mamić, sinoć je ovu odluku saopštio njihovom novinaru u razgovoru poslije utakmice sa Zagrebom.

"Svega mi je dosta, više se ne vidim u ovoj priči, mislim da je odluka definitivna", rekao je Mamić za Sportske novosti.

Sportske novosti također prenose da će danas na sastanku upravnog odbora kluba, Marijan Vlak, postati bivši trener, a klupu preuzeti Ilija Lončarević. Sastanak upravnog odbora zakazan je u 16 sati i bez sumnje biće buran, a da li će se ova pisanja Sportskih novosti ostvariti saznat ćemo oko 18 sati.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.