Mamić: Hodžić je zaslužio šansu, ali golgetere treba čekati

Trener Dinama zadovoljan nakon pobjede

Mamić: Hodžić je zaslužio šansu, ali golgetere treba čekati

Fudbaleri Dinama su sinoćnjom pobjedom nad Skenderbeuom (2:1) stigli na korak do plasmana u grupnu fazu Lige prvaka, u kojoj nisu igrali posljednje tri sezone.

"Teško je sabrati dojmove nakon ovakve utakmice. Pokazali smo da smo puno bolja ekipa, ali kod nas ništa ne ide lako. Žao mi je što nismo osigurali prolazak već nakon prve utakmice. Mogli smo, ali nismo", rekao je Mamić.

Dinamo je slavio sjajnim pogotkom Pivarića iz 93. minute, ali je tokom cijelog susreta stvarao prilike. Nekoliko puta se u sjajnim šansama nalazio i kapiten mlade reprezentacije BiH Armin Hodžić.

"Hodžić je u posljednje vrijeme zabijao golove i igrao dobro, tako da je svoju šansu opravdano zaslužio. Danas je imao prilike, ali ih je promašivao. Golgetere treba čekati", prokomentarisao je trener hrvatskog šampiona.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije