Mamić nakon poraza od Aalborga otpustio ekonoma
Foto: EPA.eu

Zaboljela ga istina

Mamić nakon poraza od Aalborga otpustio ekonoma

Da je na klupi Dinama sjedio bilo ko do mlađi brat Zdravka Mamić, Zoran, dobio bi otkaz sa mjesta šefa stručnog štaba zagrebačkog Dinama nakon poraza i eliminicije od danskog Aalborga.

Ipak, kola neuspjeh kluba iz Maksimira slomila su se na leđima ekonoma prve ekipe Modrih, Livija Cvrka.

Čovjek koji u Dinamu radi više od 20 godina, navodno se usudio prokomentirati Dinamovu igru i pojačanja, koja su totalno podbacila. 

Neko je čuo ovo "glasno razmišljanje" Crvka i prenio mlađem Mamiću, a ovaj ga je jednostavno prekrižio bez pardona.

Ekonom se još nada da će ga pomilovati stariji brat, ali ako i ne dobije otkaz, Cvrk će teško opet ući u krug ljudi od povjerenja Zorana Mamića, onog koji bi sigurno bio otjeran da se ne preziva Mamić.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.