Mamić: Nema govora o ostavci, nisam toliko loš

Trener zagrebačkog Dinama

Mamić: Nema govora o ostavci, nisam toliko loš

I pored krize koja trese zagrebački Dinamo, trener Zoran Mamić još uvijek ne razmišlja o ostavci.

Mamić je u razgovoru za hrvatske medije kazao je kako na klupi Dinama i nije toliko loš, a trenerski poziv je ono čime se želi baviti u budućnosti.

"Iskreno, ne razmišljam o ostavci. Kada me jedan novinar pitao da sam ispad trećeligaša, da li bih to uradio, odgovorio sam mu kako da to uradim. Pa to bi u ovakvim uvjetima bio moralni čin", kazao je Mamić, te dodao:

"Istina je da u ovih godinu dana nisam napravio sve što sam želio i planirao, ali realno nisam bio toliko ni loš. Dugo sam odgađao trenerski poziv, ali sada sam shvatio da je to ono čime se želim baviti u budućnosti", zaključio je Mamić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.