Mamić: Ni Halilovića nećemo moći zadržati, daj Bože da ode

Mamić o Kovačiću, Haliloviću...

Mamić: Ni Halilovića nećemo moći zadržati, daj Bože da ode

Adnan Beganović

Čelni čovjek zagrebačkog Dinama, Zdravko Mamić, održao je press konferenciji povodom transfera Matea Kovačića u Inter. Govorio je Mamić o transferu Kovačića, ali je i istakao da potencijalnog bh. reprezentativca 16-godišnjeg Alena Halilovića neće moći zadržati u Dinamu.

"Kada sam dogovorio posao s Interom tresao sam se, bio sam oduzet. Predstavnicima Intera sam objasnio zašto se tresem i oni su to shvatili. Talijani su nam se javili u srijedu popodne. Zvali su me četiri puta i svaki put sam im rekao da ne dolaze. Kovačića ne dam ispod 15 milijuna eura, poručio sam im. Nazvali su me i peti put i rekli da stižu avionom. Nije bilo pregovora. Fiksno trinaest milijuna eura i bonus od dva milijuna kad Inter izbori Ligu prvaka. To je neupitno", Mamićevu izjavu prenosi Index.hr.

"Kovačića smo istrpili Jurčić i ja. Sa 16 godina je igrao Ligu prvaka, a momčad je ispaštala. Halilovića sam skinuo Atletico Madridu s kojim je sve dogovorio. Žao mi je, ali ga ne možemo zadržati. Može ostati još tri-četiri godine, ali se za duže ne možemo biriti s ostalim klubovima. Koliko možemo dobiti za njega? Više nego za Kovačića. Daj Bože da ode i Halilović jer tata ima rješenje. Od zarađenog novca ćemo dovesti prava, iskusna pojačanja u svim linijama", između ostalog je na današnjem pressu dodao Mamić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.