Mamić objavio podatke o transferima Dinama, na listi i nekoliko bh. fudbalera

Vrijedni 100 miliona eura

Mamić objavio podatke o transferima Dinama, na listi i nekoliko bh. fudbalera

A. Čaušević

Zdravko Mamić nastavlja da vodi rat sa hrvatskim pravosuđem i svim onim koji ga žele što dalje od Dinama.

Mamić je proteklih dana izuzetno aktivan na društvenim mrežama. Javno se obračunava sa pojedinim hrvatskim sudijama, ali i iznosi neke dugo godina čuvane tajne iz Dinama.

Kontroverzni, ali izuzetno uspješni sportski radnik se ne miri s činjenicom da ga je sud u Hrvaskoj pravomoćno osudio na 6.5 godina zatvora.

U posljednjoj od mnogobrojnih objava kako je naveo "po prvi put u povijesti" donoo je crno na bijelo podatke kako je prije Zdravka Mamića funkcionirao Dinamo i zašto je završio na prosjačkom štapu s kojeg sam ga skinuo.

Na listi 56 transfera vrijednih oko 100 miliona eura nalazi se i niz bh. fudbalera kao što su Miralem Ibrahimović, Enes Mešanović, Edin Mujčin i Nermin Šabić.

"Po prvi put u povijesti donosim crno na bijelo podatke kako je prije Zdravka Mamića funkcionirao Dinamo i zašto je završio na prosjačkom štapu s kojeg sam ga skinuo. Na fotografijama je 56 transfera Dinama vrijednih oko 100 milijuna eura koje su od 95. do 2001. godine obavlili tadašnji Dinamovi čelnici, a prema kojima su igrači dobivali i do 65% transfera", naveo je Mamić.

Oglasi

[facebook]https://www.facebook.com/ZdravkoMamic/posts/313134496835390[/facebook]

"Viduka, Prosinečki, Soldo, Šimići, Marić, Bišćan, Jeličić svi su dobivali velike dijelove transfera. Znate li koja je samo razlika između njih i Modrića? Dinamo i ja smo za Modrića i Lovrena porez na te transfere platili u Hrvatskoj, unijevši 21 milijun kuna u hrvatski proračun iz inozemstva – svih ovih 56 transfera vrijednih oko 100 miliona eura nisu platili ni kune u hrvatski proračun iz iznozemstva."

"Tu su vaši novci za bolnice, vrtiće i lijekove, tu ih tražite. Za divno čudo netko je odlučio da sam jedino ja koji sam platio porez montirano procesuiran, svi ovi koji su svoj novac spremili vani su uglednici. E pa, neće to tako ići."

U jednoj od prethodnih objava Mamić se dotakao i bivšeg selektora reprezentacije BiH, Robeta Prosinečkog.

Osuđeni bjegunac je jučer govorio o pozajmici za klub, a sada je odlučio prozvati za ljude za koje kaže da su okrenuli leđa Dinamu.

Za danas kaže sprema nešto novo.

"Jučer sam vas šokirao objavom dokumenata kojima sam Dinamu pozajmio 82 milijuna kuna svog novca. To je samo kap u moru stvari koje sam učinio kako bih Dinamo spasio propasti. Danas ću u 15:30 objaviti nikad viđene dokumente vrijedne oko 10 milijuna eura dugova Dinama koje sam vratio iz svog džepa, sa svim imenima i iznosima. Prije toga želim vas podsjetiti u što sam ja, fanatik i luđak trpao nemilice novac svoje obitelji.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Ovo je vaš Dinamo prije Mamića - 2000., 2001. i 2002. godine do mojeg dolaska. Robert Prosinečki je za tadašnji Dinamo rekao: "Prije bih bacio novac iz aviona nego ga uložio u Dinamo", Marijan Vlak kaže "Dinamo je prije bio Mercedes, sad je bicikl", klubu je isključen plin i struja, nema novaca za odlazak na gostovanje, klub je pred likvidacijom."

Gdje ste tada bili takozvane udruge od 12 navijača, investitori, vrli menadžeri, političari i ostali dežurni jadnici? Reći ću vam ja - u mišjoj rupi ste bili. Iza svih vaših riječi ne stoji ni 2 kune, a kamoli djela. Vi ste samo ružne sjenke filmskih likova koje ste zamislili da jeste, a zapravo ste obični beskičmenjaci", napisao je Mamić.

Promo

Top Komentari

Deepy
Kakav kriminalac...
1 4
daca
Donio pare u drzavu i napravio brend ja bi ga oslobodio iskreno Krade od stranaca a daje ja to poštujem. Da je Bogdo ljudi u bosni koji ce Englezu uzeti 30 miliona uzet sebi 2 drzavi dat 2!
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi