Mamić: Za Džajića bih dao krvi

Zdravko Mamić o predsjedniku Zvezde

Mamić: Za Džajića bih dao krvi

Izvršni predsjednik Dinama, Zdravko Mamić rekao je kako mu je Dragan Džajić veliki prijatelj i da bi za njega učinio sve. 

"Takav čovjek rađa se jednom u sto godina. Rekao sam i ponavljam: Krv bih dao za njega," riječi su Mamića, koji nije tu stao. 

 

"Kao igrač je bio nenadmašan, joj kad se samo sjetim kako je lomio Nijemca Vogtsa i onog Šveđanina, čini mi se, zvao se Nilsson ili Nelson, nema veze. Sve nas u fudbalu on je podučio i naučio kao se iz malih sredina, iz malih država, mogu praviti veliki evropski klubovi, svjetski asovi, basnoslovni transferi od kojih smo živjeli, neki i danas žive," rekao je Zdravko Mamić za predsjednika Crvene zvezde.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.