Mamići potjerali Drpića iz Dinama
Kraj ere u Maksimiru

Mamići potjerali Drpića iz Dinama

A. Beganović

Upravni odbor zagrebačkog Dinama na čelu sa kontraverznim izvršnim dopredsjednimom, Zdravkom Mamićem, zahvalio se na saradnji Dini Drpiću.

Dino Drpić, standardni prvotimac posrnulog zagrebačkog "diva" od danas ima slobodne papire i može potražiti novi klub, stoji na zvaničnoj stranici Dinama. Jedini razlog razlaza Dinama i Drpića je u njegovom ekscesnom ponašanju koje traje već duže vrijeme, navode iz Dinama.

Loša atmosfera koja vlada u Dinamu, pogotovo nakon kraha na Dvoranskom prvenstvu Hrvatske, kulminirala je ovom odlukom uprave "Modrih".

Dino Drpić je dugogodišnji standardni prvotimac Dinama, a svojim zapaženim igrama skrenuo je pažnju i selektora Hrvatske, Slavena Bilića, pa se Dino našao na širem popisu fudbalera na koje Bilić računa na eventualno izborenom SP u Južnoj Africi.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.