Svi pokazuju na isto, je li Manchester City ukrao pobjedu protiv Tottenhama?
Ake je postigao gol, da li je bio regularan?

FA Cup

Svi pokazuju na isto, je li Manchester City ukrao pobjedu protiv Tottenhama?

Eldar Ganibegović

Manchester City se kasnim golom protiv Spursa plasirao u osminu finala FA Cupa. Pitanje je da li je sve bilo regularno.

Večeras smo pratili četiri utakmice 1/16 finala FA Cupa. Kada se činilo da će sve završiti neriješeno, Manchester City stiže do gola i pobjede.

Već u petoj minuti Građani tresu mrežu. Bobb je pogodio, no sviran je nevjerovatan ofsajd.

Trenutak odluke dogodio se u 88. minuti. Jednu loptu je u mrežu Spursa proslijedio Ake.

Je li gol Akea bio neregularan?

VAR je pregledavao situaciju kod gola koji je postigao Ake. Ništa nije viđeno sporno, te je priznat pogodak igrača Cityja.

Oglasi

Mnogi su mišljenja da je napravljen faul nad golmanom Spursa, Vicarijom. Pogledajte i presudite sami.

Jasno je da će narednih dana biti dosta priče oko ove sitaucije. No, nazad nema, Manchester City je prošao dalje, a Spursi tako i ove sezone gotovo pa sigurno ostaju bez trofeja.

Osim Manchester Cityja do sada se u osminu finala plasirao još samo Bournemouth. Trešnjice su s 5:0 bile bolje od Swanseaja. 

Večeras su igrane još utakmice Chelsea - Aston Villa (0:0), Bristol City - Nottingham (0:0) i Sheffield Wed - Coventri (1:1), no sve će biti ponovoljene zbog neriješenih rezultata. 

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Ramo Legenda
U ovoj nasoj bosni se toliko krade na sve strane da su stvarno izgubili vezu sa realnoscu pa kad god nesto ne ide onako kako maloumnici kao klicko i njemu slicni hoce odmah teorije zavjere i kradja. Opsjednuti sa sirenjem gluposti
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi