Drama u Engleskoj: Avion s igračima Manchester Cityja morao da sleti u Liverpool

Jaki udari vjetra

Drama u Engleskoj: Avion s igračima Manchester Cityja morao da sleti u Liverpool

Endin Čaušević

Fudbaleri Manchester Cityja sinoć su u gostima ubjedljivo pobijedili Sporting sa 5:0.

City je već jednom nogom u četvrtfinalu Lige prvaka i čini se da su u Lisabonu uspjeli da završe posao što se tiče osmine finala.

Dva gola u sinoćnjoj pobjedi od 5:0 postigao je Bernardo SIlva, dok su se u listu strijelaca još upisali Mahrez, Foden i Sterling.

Igrači Cityja su se danas vratili u Englesku, ali njihov let iz Lisabona nije prošao bez problema.

Naime, avion je trebao da sleti na aerodrom u Manchesteru, ali se to nije desilo. Pilot nije uspio zbog jakog udara vjetra da sleti u Manchester i morao je da pronađe drugo rješenje.

Na kraju su dobili dozvolu da slete u Liverpool i na svu sreću to je napravljeno bez problema. Iz Manchester Cityja su potvrdili da je avion uspješno sletio u Liverpoolu i da je sve u najboljem redu.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi