Manchester City još uvijek želi De Rossija

Engleski prvak traži pojačanja

Manchester City još uvijek želi De Rossija

Aktuelni prvak Premier lige, Manchester city još uvijek u svoje redove želi dovest talijanskog internacionalca, Daniele De Rossija.  

Daily Star je javio da bi Roberto Mancini mogao krenuti po svog sunarodnjaka uskoro budući da se sve više govori kako se malo radi na pojačavanju najbolje ekipe u Engleskoj.

 

Poznato je da je Mancini veliki fan 28-godišnjeg veznjaka za kog bi trebala biti izdvojena velika suma budući da njegov ugovor sa Romom ističe tek 2017. godine.

Potražite više informacija na temu Premier league:

 

Mancini je također u januaru kazao kako bi De Rossi bio idealno pojačanje za njegovu ekipu. Bilo kako bilo, vremena je sve manje s obzirom da će Građani svoju prvu utakmicu u novoj sezoni Premier lige odigrati 19. avgusta. 

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.