Pogled na klupu Manchester Cityja navodi na razmišljanje

Strašan tim ima Pep

Pogled na klupu Manchester Cityja navodi na razmišljanje

Edmir Škorić

Manchester City večeras gostuje Fulhamu, a Pep Guardiola odlučio je promijeniti čak sedam standardnih igrača.

Nada se Pep da će City i bez ključnih igrača doći do pobjede, ali njegovi izabranici jednostavno ne uspijevaju pronaći put do domaće mreže.

Ipak, moglo bi se očekivati u nastavku da Pep ubaci nekoga od svojih ključnih igrača kako bi se dobio meč na Craven Cottageu. Također, Pep prvi put poslije dugo vremena igra s tri stopera, ali i sa dva klasična napadača (Aguero i Jesus).

A pogled na klupu Cityja večeras prosto navodi na razmišljanje, pa tako imamo sljedeće rezerviste:

Potražite više informacija na temu Premier league:

De Bruyne, Mahrez, Foden, Gundogan, Walker, Fernandinho, Zinčenko, Eric Garcia i uz sve to, Sterling nije u protokolu iako nije povrijeđen. To najbolje govori kakavu ekipu ima Pep na raspolaganju.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Saimai1316
Tacno ovim rijecima komentator na sportklubu prokomentarisao klupu citya,i nakon par minuta stize tekst o istoj,slucajnost?
4 0
AcMilan_rosoneriBosna
Al nisu spremni da osvoje ligu prvaka veli Pep cesto
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi