Manchester City konačno odustaje od Sterlinga

Liverpool postavio previsoku cijenu

Manchester City konačno odustaje od Sterlinga

Manchester City se nalazi na pragu odustajanja od angažovanja Raheema Sterlinga, javljaju mediji u Engleskoj.

Navodno su Građani razočarani nedavnim potezima kluba sa Anfielda, koji je već odbio dvije bogate ponude za svog dragulja. Manchester City je prvo ponudio 30, a zatim 40 miliona funti, ali su obje ponude glatko odbijene.

Na Anfieldu su odlučili prodati svog napadača za 50 miliona funti, što se čak i bogatim Građanima čini kao preskupo. Sa Etihada su poručili da, uprkos velikom zanimanju za ovog fudbalera, nisu spremni ići toliko daleko.

Saga oko Sterlingovog odlaska iz Liverpoola traje već mjesecima, a mladi fudbaler se dovodio u vezu sa Manchester Cityjem, Real Madridom, Chelseajem ali i još nekim bogatim klubovima. Ostaje da se vidi hoće li mladi napadač, koji je otvoreno izrazio želju za odlaskom, zbog poteza koje povlači Liverpool ostati još neko vrijeme na Anfieldu.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.