Sterling čini sve da ga Liverpool proda

Želi da ide u City

Sterling čini sve da ga Liverpool proda

Edmir Škorić

Raheem Sterling je nezadovoljan u Liverpoolu i čeka se sada ponuda Manchester Cityja.

Dvadesetogodišnji Sterling je jedan od najatraktivnijih mladih igrača na svijetu i jako je tražen. Za engleskog reprezentativca se mnogi zanimaju, a posebno Mancehster City.

Građani su najkonkretniji, a to su pokazali tako što su poslali nekoliko ponuda na adresu Liverpoola.

Sve su odbijene, ali sada City sprema 50 miliona funti, što bi na Anfieldu trebali da prihvate.  Sterling želi na Etihad, odbio je da produži ugovor s Redsima.

Potražite više informacija na temu Premier league:

On je također zatražio od menadžera Brendana Rodgersa da ne putuje u Australiju i Maleziju na turneju uoči nove sezone, jasno davši na znanje kako mu je prioritet da napravi transfer.

Ostaje da vidimo hoće li City, nakon što je Liverpool odbio ponude od 30 i 40 miliona funti, usuditi se pa ponuditi i 50 miliona. 

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.