Manchester City mjesec dana bez Zabalete

Povrijedio se defanzivac

Manchester City mjesec dana bez Zabalete

Pablo Zabaleta primoran je pauzirati najmanje mjesec dana zbog povrede koljena, objavio je Manchester City. 

Defanzivac Manchester Cityja povredu je zadobio na treningu i prema prvim informacijama propustiće narednih šest utakmica u Premiershipu. Njegovu poziciju u timu će zauzeti Bacary Sagna, koji je trenutno jedini desni bek na Etihadu. 

"Povreda se desila na treningu. Ovo je prvi put u dvanaest godina seniorskog bavljenja fudbalom da sam doživio ovakvu povredu. To je veliki udarac za mene, pogotovo što je početak sezone", izjavio je Zabaleta za klupsku stranicu. 

Manchester City je na odličan način otvorio sezonu u Engleskoj. Ostvario je dvije pobjede u isto toliko odigranih utakmica, a u narednom kolu gostuje Evertonu.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije