Manchester City: Ne želimo Neymara i Vardyja

Demantuju da će dovoditi pojačanja u januaru

Manchester City: Ne želimo Neymara i Vardyja

Endin Čaušević

Čelnici Manchester Cityja danas su saopštili da nemaju namjeru da u januaru dovode Neymara i Jamieja Vardyja.

U posljednjih nekoliko sedmica dosta se pisalo o tome da će City u januaru poslati ponude za Neymara i Vardyja. Ipak, čenici kluba sa Etihada demantovali su te navode govoreći da nemaju namjeru da u januaru dovode nova pojačanja u tim.

Vardy je prvi strijelac engleske Premier lige sa 15 golova i navijači ga vide kao idealnu zamjenu za se češće povrijeđenog Sergija Aguera. I sam menadžer napadača Leicestera je potvrdio da nije imao kontakt sa Manchester Cityjem.

S druge strane, već neko vrijeme se govori o tome da će City pokušati dovesti Neymara, a i sam igrač Barcelone je priznao da su ga kontaktirali. Ipak, izgleda da se stvari brzo mijenjaju u Cityju te su demantovali i ove navode brazilskog igrača.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Podsjećamo, prošlog decembra klub je demantovao da će dovoditi pojačanja u januaru, a samo nekoliko dana nakon toga u klub je stigao Wilfried Bony za 25 miliona funti. 

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.