Manchester City odlučan u namjeri: Borićemo se za sve naše radnike

Neće biti otpuštanja

Manchester City odlučan u namjeri: Borićemo se za sve naše radnike

E. Dindić

Manchester City je odlučio da se bori za sve koji rade u klubu, te uprkos kriznim vremenima neće doći do otpuštanja. 

Manchester City je objavio na svojim službenim stranicama kako neće koristiti sredstva iz plana britanske vlade za očuvanje radnih mjesta u klubu.

"Odlukom predsjednika i Uprave kluba nećemo koristiti vladina sredstva za očuvanje radnih mjesta ugroženih koronavirusom. Borićemo se za sve naše radnike, te naš posao, a istovremeno ćemo učiniti sve što možemo kako bismo pomogli široj zajednici u ovo izazovno doba", objavio je City.

Drugi klubovi poput Liverpoola i Tottenhama već su zatražili vladina sredstva za plate ljudima koji rade u klubu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Tamošnja vlada objavila je da radnici koji su na prinudnom odmoru mogu tražiti 80 posto od 2500 funti mjesečno u sklopu plana za očuvanje radnih mjesta u krizi sa koronavirusom.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Chupomoting
Stvarno ovaj city zasluzuje da ga izbace iz svih liga kao sto su neki pisalu u 4 englesku. Dok drugi pisu peticije da se city izbaci iz lige i lige sampiona a zatim trazi pare od drzave, city se bori i daje pare iz svog dzepa jbg plasticni klub ili bolje receno gospodski klub. Poz za hejtere.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije