Manchester City spremio novi ugovor Sterlingu

U strahu od Reala

Manchester City spremio novi ugovor Sterlingu

Čelnici Manchester Cityja namjeravaju Raheema Sterlinga nagraditi novim ugovorom, pišu inostrani mediji.

Engleski fudbaler u kontinuitetu pruža odlične partije u dresu Manchester Cityja, a na Etihadu čini sve kako bi ga i u budućnosti zadržali u svojim redovima i već mu spremaju novi, poboljšani, ugovor.

Na Otoku tvrde kako bi Sterling, ukoliko dvije strane postignu dogovor, na sedmičnom nivou imao zaradu od 350.000 funti i bio ujedno najplaćeniji igrač u historiji kluba.

"Pregovori između Sterlinga i Manchester Cityja oko novog dugoročnog ugovora već su počeli", piše se, između ostalog, navodeći kako na Etihadu ne žele riskirati s obzirom da sjajnog fudbalera želi i Real.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ove sezone Sterling je za Manchester City zabio 14 pogodaka u 19 ligaških utakmica, a pritom je ubilježio i pet asistencija. Prije nego što je došao na Etihad igrao je za Liverpool.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi