Građani upisali novi trijumf

Dame i gospodo, Erling Haaland!

5

Komentari (5)

pjanke.sa
Kakav majstor, svaka cast!
Hajmoooo djesu oni kenjatori sta su komentarisali tipa ,, moze u Bundesligi zabijat i to“ Ovako nije mogo u Bundesligi zabijat. Ispade da je Arapska Premierliga jesnostavnija hahahhaha
axel43
Sjećam se dobro to što kažeš! Svaki put kad je lik zabijao za Dortmund govorili su kako je lahko ba tamo u toj farmerskoj ligi zabijati!! Pa šta je sad ovo?? Haman ispade gore odbrane u EPL nego u BL!! A toliko svršavaju na EPL! I za Lewu isto tako! A eno i on ubi u Španiji!
Bravo kad si to zapazijo. A Lewa kad je potpiso za Barsu ja sam bas ostavijo jedan komentar da ce bit i tamo prvi strijelac lige zivi bili pa vidili. Pozz za tebe.
green_dragon
Ma tu su Halland i Nunez...rame uz rame,jos dok se samo malo Nunez ustima..ahahahahahhahahahahahhahahahaahah
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.