Ten Hag napravio pometnju, morao se oglasiti i klub: Čije ime je rekao trener Uniteda?

Novinarima ništa nije bilo jasno

Ten Hag napravio pometnju, morao se oglasiti i klub: Čije ime je rekao trener Uniteda?

Endin Čaušević

Manchester United sutra igra na Old Traffordu protiv Kopenhagena meč Lige prvaka, a Erik ten Hag održao je press konferenciju na kojoj je zbunio u potpunosti novinare koji nisu najbolje čuli čije ime je izgovorio trener Crvenih đavola.

United je očajno otvorio grupnu fazu Lige prvaka jer nakon dva kola nalazi se na posljednjem mjestu na tabelu bez osvojenih bodova.

Priliku da konačno osvoje bodove igrači Manchester Uniteda imat će u sutrašnjoj utakmici protiv Kopenhagena u kojoj će imati ulogu favorita, ali ranije se pokazalo da do baš i ne mora da znači mnogo kada je United u pitanju.

Na Old Traffordu održana je danas i press konferencija Manchester Uniteda, a prisutnim novinarima obratio se Ten Hag.

Trener Crvenih đavola otkrio je svoja očekivanja pred sutrašnju utakmicu, ali u jednom trenutku izazvao je totalnu pometnju zbog onoga što je rekao.

Oglasi

Naime, jedan od novinara pitao je Ten Haga kakva je situacija s povrijeđenim igračima i da li se neko vraća u tim, a on je poručio da se Sergio Reguilon oporavio i da će biti spreman, no novinari baš nisu to dobro čuli.

Ten Hag je izgovorio "Sergio", no mnogi su mislili da je on zapravo rekao "Sancho". To je izazvalo lavinu komentara i informacija da se Jadon Sancho vraća u ekipu nakon što ga je Ten Hag odstranio iz prvog tima, ali to nije tačno.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zbog svega se na kraju morao oglasiti i Manchester United kako bi rasčistili sve dileme i jasno poručio da Ten Hag nije ni spomenuo Sancha, te da je zapravo govorio o španskom defanzivcu.

Inače, sutrašnja utakmica između Manchester Uniteda i Kopenhagena igrat će se od 21 sat na Teatru snova.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti