Manchester United odustao od Mandžukića
(Foto: EPA)

Ništa od odlaska na Old Trafford

Manchester United odustao od Mandžukića

M. Šljivak

Hrvatski fudbaler Mario Mandžukić (33) povezivao se sa Manchester Unitedom.

Crveni đavoli su u njemu vidjeli zamjenu za Romelua Lukakua koji će pojačati Inter, ali na kraju od dolaska 33-godišnjeg napadača na Old Trafford neće biti ništa.

Daily Mail iz izvora bliskih klubu iz Manchestera tvrdi da je rukovodstvo Crvenih đavola odustalo od dovođenja hrvatskog napadača i on će za sada ostati u Juventusu.

United će se vjerovatno okrenuti dovođenju nekog slobodnog agenta. Pretpostavlja se da bi dres ovog tima mogao obući iskusni Španac Fernando Llorente.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ipak, više o tome će se znati u narednim danima, a izvjesno je da Manchester United neće dovoditi više igrača do kraja prelaznog roka.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

prcimkevucausevicu
14:32 Mario Mandžukić ipak neće postati prvi Hrvat u Manchester Unitedu. Talijanski i engleski mediji pišu kako je Mandžo, nakon što je United krenuo u pregovore s Juveom, izričito naglasio da želi ostati u Torinu. Zvao ga je menadžer Uniteda Ole Gunnar Solskjaer, ali Mandžukić se zahvalio i odlučio s Juventusom krenuti u novi napad na Ligu prvaka. Današnje novinarstvo...svaki svoju bajku piše...treba to streljati sve...pozz
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi