Manchester United se pojačava iz Seville?

Ever Banega na meti Crvenih đavola

Manchester United se pojačava iz Seville?

Manchester United bi ovog januara mogao dovesti pojačanje iz Seville.

Sa prelaskom na Old Trafford povezuje se argentinski reprezentativac Ever Banega, koji je u svojoj karijeri još nastupao i za Valenciju, Atletico Madrid, Newell's Old Boys i Bocu Juniors.

Prema pisanju britanske štampe, ovaj vezni fudbaler bi do kraja januara mogao promijeniti sredinu, a kao njegova nova destinacija spominje se Old Trafford.

Još uvijek nije poznato koliko su u Manchesteru spremni ponuditi novca za fudbalera kojem ugovor sa Sevillom ističe na ljeto.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Banega je u ovoj sezoni odigrao 16 utakmica za Sevillu, a u strijelce se upisao šest puta.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti