Manchester United sprema novi i bogatiji ugovor za De Geu
Foto: EPA

Postat će najplaćeniji

Manchester United sprema novi i bogatiji ugovor za De Geu

  U Manchester Unitedu na sve moguće načine žele spriječiti eventualni odlazak Davida de Gee sa Old Trafforda. 

Ovaj španski golman se u posljednje vrijeme sve češće povezuje sa mnogim klubovima, uključujući i Real Madrid, međutim Manchester United je spreman da ga zadrži i stoga će mu ponuditi novi i bogatiji ugovor.

Kako prenose britanski mediji, čelnici Manchester Uniteda su spremni De Gei sedmičnu platu povećati na 300.000 funti, čime bi uz Waynea Rooneya postao najplaćeniji igrač na Old Traffordu. 

De Gea je član Manchester Uniteda postao još 2011. godine kada je stigao iz redova Atletica iz Madrida. Za Crvene đavole je za vrijeme dosad provedeno u klubu je dosad odigrao ukupno 256 utakmica. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ukoliko potpiše novi ugovor, jasno je da bi tim potezom u startu ohladio eventualni novi interes kraljevskog kluba. 

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije