Manchester United spremio 50 miliona eura za Samuela Umtitija
Umtiti je prošle sezone bio dugo van terena zbog povrede koljena

Alternativa za Harryja Maguirea

Manchester United spremio 50 miliona eura za Samuela Umtitija

S. Pašalić

Manchester United će pokušati dovesti Samuela Umtitija iz Barcelone ukoliko transfer Harryja Maguirea propadne.

El Mundo Deportivo je potvrdio neke izvještaje francuskih medija koji govore da je igrač katalonskog tima na radaru Uniteda koji je spreman da izdvoji 50 miliona eura za njega.

U klubu sa Old Trafforda su danas saznali loše vijesti koje kažu da bi Eric Bailly mogao biti van terena pet mjeseci zbog povrede.

S druge strane, iako se nedavno činilo kao gotova stvar, Manchester United i dalje ne može završiti transfer Harryja Maguirea iz Leicestera pa u ovom klubu razmišljaju o alternativama.

Umtiti je na glasu kao jedan od boljih igrača odbrane u svijetu nogometa, ali je prošle sezone zbog povrede koljena bio van terena pet mjeseci i odigrao je samo 15 utakmica.

Francuz je 2016. godine stigao iz Lyona u Barcelonu i činio je sjajan tandem sa Gerardom Piqueom, ali se nakon povrede nije uspio potpuno vratiti u formu i njegovo mjesto je zauzeo Clement Langlet.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti