Manchester United u januaru želi ispuniti Mourihovu najveću želju

Pokušat će dovesti defanzivca Kraljeva

Manchester United u januaru želi ispuniti Mourihovu najveću želju

Endin Čaušević

Portugalski stručnjak Jose Mourinho nedavno je priznao da se nada da će mu Manchester United u januaru ispunuti želju i pokušati dovesti fudbalera Real Madrida Raphaela Varanea.

United ove sezone ima dosta problema što se tiče defanzive i jasno je da će klub morati već u januaru uraditi nešto po tom pitanju ukoliko žele biti konkurenti za titule. Mourinho je priznao da bi se Varane idealno uklopio u njegovu ekipu, ali je svjestan da će ga kraljevski klub teško pustiti.

Iako nije baš u najboljim odnosima s čelnicima kluba čini se da su oni spremni ispuniti ovu želju Mourinhu. Kako pišu engleski mediji Crveni đavoli se već spremaju da pošalju ponudu za Varanea, te se nadaju da bi francuski defanzivac već u januaru mogao da dođe na Old Trafford.

Navodno, United je spreman za ovog defanzivca izdvojiti čak 100 miliona eura čime bi Varane postao najskuplji odbrambeni igrač u historiji. Ipak, veliko pitanje je da li je Florentino Perez spreman pustiti Francuza koji već nekoliko sezona pruža sjajne paritje u dresu Real Madrida.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Medo-Brundo
Isputiti, isputiti naravno. Gluho bilo i dileri vam losi
9 0
Gvardiola
Ovaj trener treba ostati, on komotno moze držati junajted u sredini tabele
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi