Dybala Mourinhu: Nisi to morao uraditi
Dybali zasmetala reakcija Mourinha, koji je navijačima na uvrede odgovorio gestom

Argentinac ima poruku za Portugalca

Dybala Mourinhu: Nisi to morao uraditi

E. Škorić

Argentinski nogometaš Paulo Dybala smatra da je Jose Mourinho pretjerao s gestom na krajuj meča Juventus - Manchester United.

United je u srijedu navečer nakon preokreta slavio s 2:1 protiv domaćeg Juventusa, a Mourinho je na kraju gestom razbijesnio sve navijače torinskog kluba.

"Nije bilo potrebe da se stvara još veća napetost, ona je ionako već bila prisutna. Ja ga nisam uvrijedio, jednostavno sam mu rekao da nema potrebe za takvim stvarima i da mu taj gest nije bio potreban", priznaje Argentinac.

Za razliku od Dybale i mnogih u Torinu, trener Napolija Carlo Ancelotti je također komentarisao ovaj događaj, ali on je bio na strani Portugalca.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Reakcija Mourinha je razumljiva. Nakon 90 minuta vrijeđanja, nije normalno da se fokus stavi na njegovu reakciju, a ne na uvrede", kazao je Ancelotti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi