Manchester United u završnici do ubjedljive pobjede protiv Lutona
FOTO: EPA

Dobra utakmica

Manchester United u završnici do ubjedljive pobjede protiv Lutona

E. Oštraković

Nogometaši Manchester Uniteda, iako to rezultat ne govori, teže od očekivanog su ostvarili pobjedu na gostovanju kod Lutona u okviru engleskog kupa.

Gosti, iako ogromni favoriti, nisu briljirali niti u jednom poluvremenu, a do ubjedljive pobjede došli su u posljednjim trenucima utakmice.

Prvi gol postigao je Mata sa bijele tačke u 44. minuti, a drugi gol djelo je Rashforda iz 88. minute kojim je potvrdio pobjedu.

Imali su nogometaši Lutona šansu u samoj završnici utakmice, dok je još uvijek bilo 0:1, nekoliko sjajnih šansi, ali je Henderson branio sjajno.

Kada je sve već bilo riješeno, u sudijskoj nadoknadi Greenwood je postigao i treći gol za Manchester United.

Na kraju očekivana pobjeda ekipe Manchester Uniteda, ali mora se priznati da je ekipa Lutona pružila jako dobar otpor na ovom susretu.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

StruCnjaK123321
Moraju i oni nekog pobjediti!
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi