Ofanzivci Manchester Uniteda su sinoć sami sebe ponizili!

Mnogo pitanja za Solskajera

Ofanzivci Manchester Uniteda su sinoć sami sebe ponizili!

A. Čaušević

Manchester Untied je novu sezonu Premiershipa započeo neočekivanim porazom. Crystal Palace je na Old Traffordu slavio rezultatom 1:3. 

Crveni đavoli se uopšte nisu proslavili na premijernom nastupu, a ofanzivci slavnog engleskog kluba su se pobrinuli da sami sebe ponize.

Naime, Anthony Martial, Mason Greenwood, Marcus Rashford, Daniel James i Odion Ighalo kombinovano jučer nisu uputili niti jedan šut u okvir gola.

Martial i Rashford su odigrali cijeli meč, James je Greenwooda zamijenio na poluvremenu, dok je Ighalo priliku za igru dobio u posljednjih 10-ak minuta.

Potražite više informacija na temu Premier league:

[related]https://twitter.com/Squawka/status/1307388864944898054[/related]

Bolan je ovo loš početak sezone za Solskjaera. Iako je uspio vratiti United u Ligu prvaka, dojam je da je trenutna ekipa daleko on konkurentne za titulu prvaka Engleske.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1590396893
No penalty no party
1 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi