Manchester United uvodi jednu bitnu promjenu na tribinama Old Trafforda

Žele se vratiti u vrh i tom segmentu

Manchester United uvodi jednu bitnu promjenu na tribinama Old Trafforda

Endin Čaušević

Manchester United je odlučio naredne sezone da napravi jednu veliku promjenu što se tiče tribina na Old Traffordu.

Ovaj stadion kojeg inače zovu i Teatar snova je godinama bio poznat po tome što je na njemu bila daleko najbolja atmosfera. Međutim, navijači Uniteda malo su se "uspavali" i pali su čak na četvrto mjesto što se tiče atmosfere na tribinama.

U protekloj sezoni prvo mjesto ubjedljivo drže navijači Liverpoola koji na Anfieldu prave najbolju atmosferu, a Manchester Uniteda je sada tek na četvrtom mjestu.

Ispred njih još su Crystal Palace i Newcastle što je upalilo alarm među navijačima Uniteda. Oni su u dogovoru s klubom odlučili da uvedu jednu veliku promjenu za narednu sezonu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Naime, jedan dio tribine će biti posebno za one najglasnije navijače koji će biti zaduženi za pjesmu i navijanje tokom cijele utakmice. Ova tribina će sada biti poznata kao "Sektor za atmosferu" s kapacitetom od oko 1,200 mjesta.

Planovi za to se "kuju" već mjesecima, ali bi se trebalo to implementirati tek od naredne sezone. Želja je da Old Trafford ponovo bude stadion s najboljom atmosferom, odnosno da Liverpool gleda njima u leđa.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

SakeArsenal
HAHAHAHAHAHAHAHAHAH,ja, nadograđujte teren za 6. mjesto
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi