Manchester United započeo pregovore s Ramosom?

Prema javljanju Cadena Cope

Manchester United započeo pregovore s Ramosom?

Defanzivac Real Madrida Sergio Ramos nije se uspio dogovoriti s čelnicima Real Madrida oko produženja ugovora, a pojedini evropski giganti s mnogo su interesovanja pratili pregovore španskog reprezentativca i Kraljeva.

Aktuelni ugovor Ramosa za Santiago Bernabeu veže do 2017. godine, a prema javljanju radija Cadena Cope Manchester United je započeo pregovore sa Sergiom Ramosom.

Iskusni stoper već deset godina nosi dres Reala, a sigurno je da je došlo do zasićenja. Pored Uniteda za Španca je interes pokazao i Chelsea, a Joseu Mourinhu su Ramosove kvalitete itekako poznate.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.