Manchester United želi Halilovića i Vrsaljka

United se uključio u trku

Manchester United želi Halilovića i Vrsaljka

Prema pisanju Elngleskih medija u trku za Halilovića uključio se i Manchester United. Ferguson na Old Trafford želi dovesti mladog Halilovića u paketu sa Vrsaljkom. 

Manchester United spreman je ponuditi 20 miliona funti Dinamu za usluge ova dva perspektivna mladića. David Gill je išao na pregovore u Zagreb u utorak kako bi dogovorio transfer u United. Gill se iz Zagreba vratio uvjeren kako će baš United u svoje redove dovesti Vrsaljak i Halilovića.

 

Podsjetim od ranije se za mladog Halilovića interesuje i Real Madrid, kao i Mnachester City. Engleski mediji pišu kako Halilovića čeka uspješnija karijera od Modrićeve, naravno pod uslovom da ga povrede zaobiđu.

 

Potražite više informacija na temu Premier league:

City je bio spreman ponuditi sedam milona funti za Halilovića, na što je Zoran Mamić, sportski direktor Dinama rekao, "Vidio sam špekulacije da je City spreman ponuditi sedam milona funti za njega, ali to nije dovoljno ni za njegovu lijevu nogu." 

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.