Mancini: Imamo dobre napadače

Džeko i Balotelli srušili Inter

Mancini: Imamo dobre napadače

Roberto Mancini, menadžer Manchester Cityja, nakon večerašnje pobjede nad Interom rekao je da Mario Balotelli ima sve što je potrebno da bude napadač svjetske klase.

Manchester City je u okviru Dublin Super kupa savladao Inter sa 3:0, a za Građane su pogodili Balotelli, Džeko i Johnson. Ipak, Mancini je nagalsio da su za pobjedu zaslužni svi igrači.

"Igrao je veoma dobro. Mario može uvijek igrati kao danas. On je klasa, ima tehniku, ima sve", rekao je Roberto Mancini, dodavši:

"Imamo dobre napadače, Mario je jedan od njih. Ali, za pobjedu su zaslužni svi igrači".

Sergio Aguero, najnovije pojačanje Građana, utakmicu protiv Nerazzurra odgledao je sa tribina. Talijanski stručnjak Argentinca je poštedio zbog nastupa na Copa Americi.

"Ova sedmica je Agueru bila za odmor. Trenirao je, ali ne kao ostali, jer je nastupao na Copa Americi. Važno je da se oporavlja dobro i da može biti na klupi sljedeće nedjelje protiv Manchester Uniteda u okviru Superkupa Engleske", rekao je Mancini, dodavši:

"Današnja pobjeda je važna, ali je to prijateljska utakmica. Nadam se da ćemo i sljedeće sedmice biti uspješni".

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.