Mancini komentarisao remi sa Bilinog polja
Roberto Mancini kvalifikacije otvorio sa dvije pobjede

Azzurri usamljeni na prvom mjestu

Mancini komentarisao remi sa Bilinog polja

Admin Čaušević

Italija je nakon prva dva kola kvalifikacija usameljna na na vrhu tabele grupe J sa šest bodova. Azzurrima je pomogao i remi sa Bilinog polja između BiH i Grčke.

Susret iz Zenice završen rezultatom 2:2 je komentarisao i selektor italijanske reprezentacije, Roberto Mancini i prvo mjesto svojih izabranika.

Iskusni stručnjak je konstantovao da se na Bilinom polju odigrala veoma izjednačena utakmica.

"Očekivao sam da mi osvojimo šest bodova, a možda i ne ostale rezultate. Bila je vrlo izjednačena utakmica, pogledao sam statistiku i oba tima su dosta šutala na gol, bit će to dvije interesantne utakmice u junu", rekao je Mancini.

Italija 8. juna gostuje Grčkoj na Olimpijskom stadionu u Atini, a tri dana kasnije će u Torinu dočekati Bosnu i Hercegovinu.

Top Komentari

burek_sa_mesom
OGNJEN VRANJEŠ!
1 4
Popaye
Mancini ne brini prvi ste sigurno,ostali u grupi su prosječni treći razred euro fudbala.
1 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije