Mancini mijenja Scolarija
Roberto Mancini

Engleski mediji špekulišu

Mancini mijenja Scolarija

Italijanski stručnjak, Roberto Mancini mogao bi na klupi Chelseaja zamijeniti Luiza Felipea Scolarija, špekulišu engleski mediji.  

Kolege sa Otoka tvrde da je bivši selektor reprezentacije Portugala izgubio povjerenje Romana Abramoviča, vlasnika londonskog kluba i to prije svega zato što Brazilca ignorišu pojedini prvotimci „plavaca“.

Špekuliše se da bi Abramovič novog trenera mogao imenovati već početkom naredne godine, a prema neslužbenim informacijama bivši trener Intera već je u Engleskoj gdje uči engleski jezik, kako bi potpuno spreman preuzeo novi klub.

Nedavno se pojavila mogućnost da bi Mancini mogao preuzeti i ruski CSKA iz Moskve za koji nastupa naš Elvir Rahimić, a obzirom da Abreamovič ima „svojih prstiju“ i u redovima ruskog viceprvaka, priča o Mancinijevom dolasku u London sve je izvjesnija.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije