Mandžukić blizu Werdera, žele ga i Englezi
Mandža najbliži Werderu, Tottenham i Portsmouth ga žele...

Mandžukić blizu Werdera, žele ga i Englezi

Edmir Škorić

Napadač zagrebačkog Dinama i reprezentacije Hrvatske mogao bi ovog ljeta napustiti HNL, te se uputiti ka trenutno najjačoj ligi na svijetu. Navodno, Spursi i Mornari ga žele u svojim redovima, a odavno ga želi i bremenski Werder.

Jedan od najboljih igrača HNL-a, te u zadnje vrijeme sve učestaliji špic Hrvatske, Mario Mandžukić, mogao bi ovog ljeta završiti u najjačoj ligi na svijetu. Naime, njegov menadžer Ivan Cvjetković je otkrio kako se za njega interesuju Werder iz Bremena, Tottenham u kojem nastupa Luka Modrić, te Portsmouth Nike Kranjčara.

"Rekli smo Dinamu da Mario želi napustiti klub. Werder je pokazao veliko interesovanje, ali više ćemo znati za nekoliko dana", istakao je Cvjetković za njemački Bild.

"Ako ne pronađemo rješenje do kraja mjeseca, bit će teško završiti na vrijeme, kako bi Mandžukić nastupio za Dinamo u kvalifkacijama za Ligu Prvaka. Također, Tottenham i Portsmouth se zanimaju za njim, ali Mario bi želio igrati u Bundesligi."

Dolaskom iz NK Zagreba, Mandžukić je u modrom dresu odigrao 57 ligaških utakmica i postigao 28 pogodaka, uz to zabilježio je i četiri nastupa za nacionalnu selekciju.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.