Mandžukić dobija ponudu koju je nemoguće odbiti?

Spominju se dva tima

Mandžukić dobija ponudu koju je nemoguće odbiti?

Hrvatski napadač Mario Mandžukić bi u januaru mogao promijeniti sredinu.

Za usluge napadača Juventusa interesuje se PSG, ali posljednje informacije kažu da bi 30-godišnjak lako mogao krenuti stopama brojnih evropskih zvijezda i završiti u Kini.

Za Mandžukića se zanimaju dva prebogata kluba iz ove zemlje - Shandong Lunenga i Shanghai Shenhua. Kinezi žele dovesti Mandžukića koji je dolaskom Higuaina pao u drugi plan u Juventusu, a ostaje da se vidi da li će to biti izvodivo.

Ukoliko bi bivši napadač Bayerna, Atletica, Wolfsburga i Dinama potpisao za jedan od ova dva kluba vjerovatno bi postao najplaćeniji hrvatski fudbaler.

Trenutno je to Sammir, koji također igra u Kini gdje godišnje zarađuje 6 miliona eura, dok je iza njega Modrić sa 5,5.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi