Mandžukić nakon potpisa dobio poruku: Dobro došao u novu avanturu, inšallah vrijeme je ...
Mandžukić se pridružio Benatiji koji je od januara 2019. u Al Duhailu

Dva igrača će ponovo igrati u istom klubu

Mandžukić nakon potpisa dobio poruku: Dobro došao u novu avanturu, inšallah vrijeme je ...

S. Pašalić

Mario Mandžukić je jučer i zvanično postao novi igrač katarskog Al-Duhaila.

Hrvatski napadač sigurno nije mogao ni sanjati da će dočekati decembar, a da neće upisati nijedan nastup za Juventus, ali se to desilo.

Odmah nakon dolaska na klupu Juventusa, Maurizio Sarri je otpisao Mandžukić koji je zatim proživljavao svoje najteže dane u karijeri.

Mandžukić je pokušavao napustiti Torino i bio je na pragu prelaska u drugi katarski klub, Al-Rayyan, ali je i taj transfer u posljednji tren propao.

Činilo se da će se ista stvar ponoviti i u slučaju Al-Duhaila nakon što je 33-godišnji napadač napustio Katar i vratio se u italiju, ali ispostavilo se da je nakon toga stigao i u Hrvatsku kako bi riješio probleme oko papirologije i zatim je potpisao ugovor sa svojim novim klubom.

U Al Duhailu će Mandžukića dočekati dobro poznato lice s obzirom da i njegov bivši saigrač iz Juventusa, Medhi Benatia, od januara ove godine nosi dres ovog kluba, a odmah je i uputio poruku dobrodošlice Hrvatu.

"Dobro došao, Mario, u Al-Duhail i svoju novu avanturu. Već smo skupa osvojili toliko trofeja i inšallah vrijeme je da ih još proslavimo. Znam da si spreman za ovaj novi izazov i jedva te čekam vidjeti", napisao je Benatia na društvenim mrežama.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi