Mandžukić konačno potpisao!
Mandžukić je danas potpisao za novi klub

Završila se agonija napadača Juventusa

Mandžukić konačno potpisao! · Zvanično

S. Pašalić

Mario Mandžukić je konačno pronašao novi klub.

Hrvatski napadač je danas i zvanično potpisao za katarski Al-Duhail, a detalji ugovora još uvijek nisu poznati.

Činilo se da je igraču Juventusa propao još jedan transfer nakon što su italijanski mediji sinoć objavili kako se on vratio iz Katara u Italiju jer nije uspio da se dogovori oko finansijskih detalja.

Mandžukić se međutim iznenada vratio u Hrvatsku, a ispostavilo se da je trebao srediti svu papirologiju za transfer, što je sada i potvrđeno.

Ranije se spominjalo da bi 33-godišnji napadač trebao potpisati ugovor na godinu i pol prema kojem bi zaradio 10.5 miliona eura, a Juventus bi dobio 5.5 miliona eura obeštećenja, a u narednom periodu ostaje da se vidi da li je došlo do nekih promjena oko ovih detalja.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

larokblum
E sad mora "zamotan ko sarma" da hoda, tamo gdje je otisao nisu bas veliki ljubitelji "pokretnih slikovnica" !!!
1 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi