Mandžukić odgurnuo "izdajnika" i zacementirao kultni status među navijačima!

Dovoljan je bio jedan potez

Mandžukić odgurnuo "izdajnika" i zacementirao kultni status među navijačima!

Juventus je sinoć na Olimpicu sa 4:0 savladao Milan i došao do trofeja Kupa Italije. Mario Mandžukić se nije upisivao u strijelce, ali je jedan njegov potez tokom utakmice oduševio navijače Juventusa više od bilo kojeg gola.

Navijači Juventusa već svakako obožavaju Mandžukića, prije svega zbog njegove borbenosti i predanosti. Posvećivali su mu najvjerniji tifozi Juvea i koreografije, a kada je sinoć odgurnuo Leonarda Bonuccija, kojeg su nekada također obožavali, postao im je još draži.

Bonucci je dugi niz godina sa Chiellinijem činio defanzivni bedem Stare dame i bio miljenik navijača, ali je preko noći postao izdajnikom kada je prošlog ljeta odlučio napraviti šokantni transfer u Milan.

Sinoć je nakon jednog koškanja Bonucci pokušao zagrliti Mandžukića, ali se to hrvatskom napadaču nikako nije svidjelo, pa je grubo odgurunuo kapitena Rossonera.

Ovaj potez je odmah zapao za oko navijačima Juventusa koji su na društvenim mrežama imali samo riječi hvale naračun stamenog napadača.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Korisnik
Mandžo je kralj
10 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi