Mandžukić ostaje u Maksimiru
Mandžukić će i dalje nositi modri dres

Nakon dugih pregovora

Mandžukić ostaje u Maksimiru

Mario Mandžukić ostaje u Dinamu. Ovo je definitivan zaključak pregovora koji su trajali sa najboljim igračem Modrih oko nastavka karijere, a projekat «Dinamo u Ligi prvaka» svidio se hrvatskom reprezentativcu i njegovom menageru, ali i Upravi Dinama.

Uprkos dogovoru oko ostanka u klubu, Dinamo ne želi popustiti u vezi njegove kazne za nesportsko ponašanje koja glasi 10.000 eura.

No, pomenuti novac neće ostati u klubu nego će NK Dinamo donirati Leoni Zajšek, dvogodišnjoj djevojčici koja boluje od leukemije.

Za Mandžukića su interes pokazivali Werder i neki engleski klubovi, mada prava ponuda u klub nije došla.

Nije isključeno da Mandžukić na zimu napusti Dinamo, ukoliko se izjalovi plan o ulasku u Ligu prvaka i stigne ponuda koja se ne može odbiti.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.