Mandžukiću nagrada navijača

Mandžukiću nagrada navijača

Klub navijača hrvatske reprezentacije "Uvijek vjerni" za najvatrenijeg i najboljeg hrvatskog reprezentativca u 2012. godini izabrala je Marija Mandžukića.

To je već četvrti izbor koji provodi taj klub navijača, a prethodni pobjednici su bili Vedran Runje, Josip Šimunić i Darijo Srna.

Riječ je o trofeju kojeg navijači dodjeljuju najsrčanijem i ponajboljem nogometašu, a Mandžukić je trofej zavrijedio prije svega igrama u dresu reprezentacije na Evropskom prvenstvu u Poljskoj i Ukrajini gdje je bio najbolji igrač reprezentacije Hrvatske.

Zbog spriječenosti, Mandžukić nije mogao primiti nagradu pa ju je umjesto njega preuzeo selektor Igor Štimac.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.