Mane nagovorio Firmina da igra protiv PSG-a

I pored povrede oka riješio utakmicu

Mane nagovorio Firmina da igra protiv PSG-a

Endin Čaušević

Liverpool je sinoć na najbolji način otvorio novu sezonu Lige prvaka jer su na Anfieldu sa 3:2 savladali PSG.

Viceprvak Evrope je pred svojim navijačima odigrao još jednu sjajnu utakmicu, a do pobjede su stigli u posljednjim minutama kada je Roberto Firmino pogodio za 3:2. Firmino je trebao propustiti ovaj meč zbog povrede oka koju je zadobio za vikend protiv Tottenhama, no na kraju se pojavio na klupi za rezervne igrače.

Dobio je šansu u finišu utakmice i to je iskoristio na najbolji način jer je pogodio za pobjedu svog tima. Nakon utakmice Sadio Mane je otkrio da je slao nekoliko poruka Firminu i nagovarao ga da treba igrati jer je jasno koliko je potreban svojoj ekipi.

"Bobby ne treba to oko kako bi igrao s nama. Poslao sam mu poruku u pondjeljak i rekao da treba igrati jer nam je potreban. Vidjeli ste kako postiže golove bez pogleda i zato i ne treba oko da igra. To sam mu i napisao u poruci 'Ne trebaš oko da bi igrao' i srećom poslušao me", rekao je Mane.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi