Velika NBA zvijezda prisustvovala subotnjoj utakmici Tottenhama i Liverpoola

Zanimljiv gost

Velika NBA zvijezda prisustvovala subotnjoj utakmici Tottenhama i Liverpoola

S. Grebović

Na subotnjoj derbi utakmici 5. kola engleske Premier lige između Tottenhama i Liverpoola, na tribinama Wembleya mogao se uočiti jedan jako zanimljiv i neočekivan gost.

Naime, na fotografiji koju je stoper Liverpoola Virgil Van Dijk objavio na svom Instagramu, u društvu holandskog stopera pored njegovih saigrača Georginioa Wijnalduma, Joea Gomeza te Alexandera Arnolda, nalazi se i velika zvijezda NBA lige Steph Curry. 

Svakako da je playmaker Golden State Warriorsa sve iznenadio svojim prisustvom na jednoj fudbalskoj utakmici, budući da je Steph, kao i većina Amerikanaca poznat kao veliki ljubitelj američkog fudbala te kao i veliki fan ekipe Carolina Panthers.

Fotografija playmakera aktuelnog šampiona najjače košarkaške lige svijeta sa igračima Liverpoola još je zanimljivija imamo li na umu da je veliki Curryjev rival LeBron James, većinski vlasnik dionica ovog engleskog kluba.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije